Search

Vi hjälper dig med webben!
Tel: 08-752 94 00

Back 

Om oss

Om oss

Vi producerar professionella webblösningar för både mindre och större företag samt organisationer. Vi finns i Järfälla nordväst om Stockholm.

Vår filosofi och ambition är att arbeta nära våra kunder och erbjuda marknadens mest prisvärda lösningar, med fokus på att såväl skapa som att drifta våra kunders webbplatser. Genom god servicekänsla, hög etik och kvalitetsmedvetenhet vill vi vara ett självklart alternativ för dig företagare som söker en prisvärd och flexibel lösning av högsta kvalitet.

Enkelt, Kostnadseffektivt & Flexibelt är tre ledord som vi burit med oss sedan företagsstarten för snart 10 år sedan. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund, genom enkelheten når du kostnadseffektivitet, och våra flexibla lösningar gör att du kan växa obehindrat med din webbplats. 

Vi är medvetna om den djungel av alternativ marknaden erbjuder för webbplatser och webbhandel. Har du frågor och funderingar kring detta, tveka inte att kontakta oss.

Välkommen till Webbplats Nu AB!


Veddestavägen 19
175 62 Järfälla


Tel: 08-752 94 00

info @ webbplats.nu

  © 2005-2021

  Webbplats Nu AB

  Tel: 08-752 94 00
  E-post: info@webbplats.nu
  Datavägen 5
  175 43 Järfälla

Enkelt, kostnadseffektivt och flexibelt!
Vi hjälper dig och ditt företag med webbplatser och webbhandel. Flexibla lösningar med fokus på användarvänlighet och modern mobilanpassad design. Uppdatera enkelt din webbplats online, var du än befinner dig, när som helst!

Copyright 2022 Webbplats Nu AB